Aanbod

Mentaal in balans met PSYCH-K®

We are all meant to shine like children do.” Marianne Williamson

Mentaal en fysiek in balans zijn; wie wil dat nou niet? Mentaal gezien kunnen negatieve gedachten en overtuigingen ons flink uit onderuit halen. Het is niet altijd feest in het leven, maar hoe ga je daar op een gezonde manier mee om? Met onze bewuste geest kunnen we onze angsten wel wegredeneren; “Ach, ik weet ook wel dat ik fouten mag maken.”, maar diep van binnen, op onderbewust niveau, zit dat stemmetje, dat ‘fouten maken’ helemaal niet zo tof vindt. En wat we op onderbewust niveau geloven, bepaalt vaak ons gedrag.

PSYCH-K® is een fantastische en zeer effectieve methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in, voor jou, ondersteunende tekst. Het wordt hierdoor makkelijker om vanuit je volle potentieel te leven. 

Fysiek in Balans met Pilates

Eigenlijk zouden de lessen het beste Pilates Based of Restorative Pilates kunnen heten. Ik gebruik wel de basiselementen van de door Joseph Pilates ontwikkelde methode, maar heb het klassieke oefenschema losgelaten. Ik kijk per individu wat er nodig is om de stabiliteit en kracht op te bouwen. We werken op een matje en ik gebruik diverse attributen om de stabiliteit uit te dagen.

Krachtopbouw van binnen naar buiten; Als de binnenkant stabiel is en zo goed mogelijk binnen de omstandigheid ‘uitgelijnd’ wordt, kan de bewegingsuitslag aan de buitenkant makkelijker en efficiënter plaatsvinden.