Aanbod

Mentaal in balans met PSYCH-K®

We are all meant to shine like children do.” Marianne Williamson

Mentaal en fysiek in balans zijn. Wie wil dat nou niet? Mentaal gezien kunnen negatieve gedachten en overtuigingen ons flink uit onderuit halen. Het is niet altijd feest in het leven, maar hoe ga je daar op een gezonde manier mee om? Met onze bewuste geest kunnen we onze angsten wel wegredeneren; “ach, ik weet ook wel dat ik fouten mag maken.”, maar diep van binnen zit dat stemmetje dat dat helemaal niet zo tof vindt. En dat stemmetje pakken we aan met PSYCH-K® en geven we andere, voor jou ondersteunende, tekst.

PSYCH-K® is een fantastische methode om op diep niveau belemmerende overtuigingen om te zetten in overtuigingen die ondersteunend zijn voor je welzijn, zodat het makkelijker wordt om te gaan met tegenslag en angsten. Te mooi om waar te zijn? Ja dat dacht ik eerst ook. 

Fysiek in Balans met Pilates

Eigenlijk zouden de lessen het beste Pilates Based of Restorative Pilates kunnen heten. Ik gebruik wel de basiselementen, maar heb het klassieke oefeningenschema van Joseph Pilates losgelaten. Ik kijk per individu wat er nodig is om de stabiliteit en kracht op te bouwen. De les is op een matje en ik gebruik diverse attributen om de stabiliteit uit te dagen. Van binnen naar buiten. Als de binnenkant stabiel en zo goed mogelijk binnen de omstandigheid ‘uitgelijnd’ is, kan de bewegingsuitslag aan de buitenkant makkelijker en efficiënter plaatsvinden.