Dans, Pilates, coaching, video…Ik heb altijd graag veel verschillende dingen gedaan, maar alles wat ik doe is op de een of andere manier terug te voeren op beweging en dynamiek. Wat mij vooral fascineert is wat mensen beweegt; letterlijk en figuurlijk.

Na 7 jaar verbonden te zijn geweest als dansdocent Cunningham Based, Pilates-docent en mentor bij o.a. ArtEZ Dansacademie, begon mijn interesse meer en meer te liggen bij de ontwikkeling van de persoon áchter de danser. Ik kreeg de behoefte aan concrete handvatten om iemand nog beter (en daarmee écht goed), in zijn eigen ontwikkeling te begeleiden, inzichten te geven om zo voor zichzelf de juiste keuzes te maken. Een opleiding tot coach was het logische gevolg. Deze heb ik – met succes – gevolgd bij de Academie voor Psychodynamica.

Nu richt ik me vooral op de persoonlijke ontwikkeling van de mens door middel van Pilates en coaching en Kinesiologie (Touch For Health). Momenteel ben ik bezig met een opleiding tot TRE Provider, een methode om diepe chronische stress te ontladen.

Voor mijn volledige cv klik hier.