coaching

 

 

“De belangrijkste strijdtonelen spelen zich in jezelf af. Je enige overwinning ligt in overgave aan jezelf.” Sheldon Kopp

Loop je ergens vast in je leven, op het gebied van school, dans, werk of op persoonlijk vlak? Weet jij wat je talenten en kwaliteiten zijn? Waar je valkuilen liggen? Heb je twijfels en onzekerheid over ‘wat wil ik?’ ‘wat kan ik? en ‘ja maar, hóe dan?! Dan kun je bij mij terecht voor een coaching traject.

Samen kijken we naar wat jou beweegt en misschien nog belemmert, zodat je het inzicht en handvatten gaat krijgen om voor jezelf en vanuit jezelf, je leven de richting te geven die helemaal bij je past.

Ik maak bij de sessies gebruik van o.a. Familieopstellingen, EMDR, Assen van Verandering en NLP.

 


Hiske heeft me in één sessie meer geholpen dan elke psycholoog en adviseur in tien sessies kon doen. Mijn problemen met structuur creëren voor mezelf zijn niet verschrikkelijk, maar wel hinderlijk en persistent. Hiske luistert naar je probleem en door vragen te stellen laat ze je je eigen oplossingen vinden. Door middel van directe openheid breekt ze snel door de oppervlakkige laag heen en pelt ze door tot de kern. Dit kan soms moeilijk zijn om onder ogen te komen, maar het is het meer dan waard. Ze helpt je met persoonlijke confrontaties en laat je de waarheid vinden van wie jij bent en wie je wil zijn. Ik zou iedereen aanraden om meerdere sessies met Hiske te ondergaan.

Jochem, 24 jaar

In een hele negatieve periode heeft Hiske mij eruit gehaald! Bij Hiske krijg je een goed vertrouwens gevoel, er is geen oordeel en zij laat je inzien dat je negativiteit ook op een andere manier kan bekijken. Voor mij waren de coaching sessies heel helder, je weet waar je aan toe bent, maar als het te veel wordt, wordt je niet gepusht om door te gaan. Dat vond ik heel fijn. Ik geloof echt dat Hiske bijna iedereen wel kan helpen, omdat zij een hele rustige sfeer om haar heen heeft en je helpt wanneer je moeite heb met iets duidelijk te verwoorden.Ik heb veel informatie gekregen die ik kan toepassen en wat dan ook daadwerkelijk helpt!
Hiske heeft verstand van waar zij mee bezig is en werkt vanuit jou. Daarmee bedoel ik dat hiske haar kennis toepast: Als 1 manier niet werkt komt Hiske met andere mogelijkheden en niet omdat het in een boek zo staat, dat dát de enige oplossing is. Tijdens de sessies krijg je hele handige tools mee om jezelf te kunnen ontwikkelen en zo kan jij anderen ook weer helpen door ervaring te delen. Wat je ook hebt of waar je ook mee zit, klein of juist heel groot Hiske kan jou er in begeleiden waar het nodig is. Neem dat maar van mij aan.

Maya, 22 jaar